@osmanlitorunu; Burada asıl sallayan sensin çünkü kendi yaptığını caps olarak sana gösterip kanıtlayıp gösteriyorum ama halen inkar ediyorsun.. Burada videoyu izleyene atıfta bulunmuyorsun, eklediğim capstede görebileceğin üzere “ a haberi bizden çok muhalifler izliyormuş “ ve “ benden çok İzlediğine eminim “ diye cevapta bulunup izlediğini kabul ediyorsun ve kabul etmen dışında karşıdakine iftira atıp izlediğini söylüyorsun….

Hayatında tanımadığın görmediğin bilmediğin insana A haber izliyorsun diye iftira atıyorsun sonra ben öyle demedim videoya dedim diyorsun kendi yazdığını reddi inkar ediyorsun.. Benimle berabermiydin izlediğimi gördün mü duydun mu ki bunu söylüyorsun? Bu iftira değilde nedir?? Bunu bana hayatımda söyleyecek en son insan bile değilsiniz yaptıklarınla yazdıkların bir biriyle uyuşmuyor diyorum sonra aklınca kelime oyunu yapıp yok sana değil genelleme yaptım diye inkar ediyorsun neyin ne olduğunu sende iyi biliyorsun sana yaptığınla yazdıgının bir olmadığını anlatan caps bile ekliyorum ama görmemezlikten geliyorsun..

A haberi izlediğimizi siz kendi mesajınızda açıkça yazmışsınız zaten yazdığınız mesajı caps olarak ekliyorum halen yok ben söylemedim diye kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz zaten sizden aksi birşeyde beklenemezdi çünkü şaşırtmıyorsunuz genelleme olarak aynı zihniyet, tanımadığın insana izliyorsun diye iftira atıyorsun bak senin yazdığın capsi ekledim attığın iftirayla ilgili.. Engel konusundada azıcık forum kullanmayı bilsen engelini kaldırmadığımı anlarsın engelini kaldırmış olsaydım eğer mesajını alıntılardım ama engelli olduğun için alıntılamak yerine ancak etiketleyebiliyorum işte bunu anlamayan insanlarla aynı konuyu tartışmaya çalışıyorum… Yine söylüyorum size iyi seyirler 🚀🚀🚀🚀🚀