Sonunda beni anlayabilen çıktı güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim british aldım paralı şekilde bulamadım ücretsiz şekilde çok mutluyum bu türü aldığım için en azından çok akıllı yetiştirilebilecek eğitilecek keci tarzı iyi forumlar dilerim
Arkadaşı gereksiz yere linçliyorsunuz. Kedi sevmek demek her cinse bakabileceğin anlamına gelmiyor. Bu durum evin içinde sivas kangalı besleyemeyecek olmakla aynı. Gereksiz drama yapmayın arkadaşlar. Herkesin evi, iş ortamı sizinkiyle bir olmayabilir.
1 adet tekir
1 adet fold
Cinsi kedim var. Tekir her eve uygun bir kedi değil. Fold ve shorthair kedi kolay eğitilir, eve zarar vermez, insanlarla kolay anlaşır. Tekir kediler genel olarak daha hareketidir. Bakamayacağı kediyi evine alıp sonra sokağa atsa daha mı iyi?
Evet ben de satışına karşıyım. Kedilerimden birini sokaktan, diğerini bir arkadaşımdan ücretsiz şekilde sahiplendim. Ama arkadaşın durumu cins kediye müsaitse ve ücretli alma durumundaysa ne diye linçliyorsunuz. O cana sahip çıkabilecek olması daha önemli değil mi?