Milleti stokçulukla suçlayanlar bir evi bakkal dükkanı gibidir, kileri full doludur.
Böyle iktidarın yönettiği ülkede bu durum çok normal ,ama kendi yaptığını görmeyip para kazanma peşinde koşanlara demediği lafı bırakmaz.
Esnaflığın e'sini bilmez. Benim bildiğim her esnaf ürün ucuz olsun da çok satayım parayı çevireyim derdindedir. İşyerinin kurulma amacı budur zaten.
Stokçu dersen kızacaksan bim a101 gibi devlet eliyle tekelleşen firmalara kız. Evet onlar cidden halkın canına okuyor. Torku çok sevilen markaydı, ne oldu? Zamlarda en önde koşuyor. Büyük baronlara kızılır mı kızılır. Ben akplilerle yakında bim gibi zincir marketler bela olacaklar esnafa iş yaptırmayacaklar tekel olacaklar dedim, bugün hepsi oldu. Adam market diyor kırtasiye ürününü, çim biçme makinesinden tut, motorsiklet dahil herşeyi satıyor.

Böyle saçma sapan ekonomi yönetimi olursa satan kaybeder.
Evini satan kaybeder, tarlasını satan kaybeder, arabasını satan kaybeder, altınını satan kaybeder...
Satan kaybetmedi mi? 5 ay önce sattıkları şeyi geri almaya kalkışsalar 2 katını ödemek zorundalar.

Hele ev sahibi. Şu an evini kiraya verse 1 sene o fiyata kiracıyı tutmak zorunda. Ev sahibi temmuz ayında asgari ücrete zam gelirse zarar edecek, kiracı kâra geçecek.
Bak şu anki ekonomide bankalar hariç hizmet veren hep zarar durumunda.

Ama akpyi tebrik ederim. Robin hood'un tam tersini yapıyor. Fakirden alıp zengine veriyor ama bakıyorsun en büyük destekçileri fakirler. Bu konuda gerçekten muhteşem hamasi siyasetleri için kendilerini tebrik ediyorum.