Merhaba dostlar,
Artık iyice kızdığımdan bu konuyu açma gereği duydum. Lütfen herkes üzerine alınmasın herkes bir değil çünkü. Fakat bir teklif veriyoruz adam ilana da yazmış özelden de yazıyor iş basit bişey 2 dakikada hallolur öyle yüksek bişeye ihtiyaç yok diyor adamın işine bir bakıyorum en az 3 gün uğraşırsın abi madem basit iş niye kendin yapmıyorsunda küçümsüyorsun? Yazılım bilmiyorum diyorsun neye göre basit olduğu kanaatine vardın? ha bazı yazılımcılarda da var şimdi onlara da değineyim işin ederi 3 iken 6-7 diyorlar ya arkadaş mübarek gündeyiz bir proje geldi ederi taş çatlasın pahalı olsun 1500 yani 2000 demez adama 4000 fiyat veren hadi neyse diyeceğimde 20 demiş birisi insaf be. Gerçi böyle kişilere böyle kişiler gerekli.
Benimle ticaret yapan kişiler bilir fazladan bişeyler yapma derdindeyimdir her zaman ücretsiz. ya mübarek gündesin ne gerek var düzgünce işin hakkı neyse ver yapana saygı duy adamın mesleği o. Adam o alanda uzman seninde işin var küçümsemeyin ya 3 kuruş indirebilmek için. bu pazarlık yapmayın anlamına gelmiyor pazarlık sünnettir ama iş basit 2 dakikalık iş diyip de 1000 liralık işi 200 e 300 e yaptırmaya da çalışmayın, öldürmeyin