Yemin ederim Türkiye'nin özetisiniz. Orjinal değil orijinal olacak. Birilerini eleştirmeden önce lütfen kendinize bakın.
Öncelikle şunu çok net ifade edeyim. Türkiye'nin özeti ben olmuş olsaydım, emin ol bu ülke şu anda senin tahayyül dahi edemeyeceğin ve yaşayabilmek için ekstra bir çaba göstermeni gerektirecek bir seviyede olurdu.
Yüzbinlerce kişinin erişim sağladığı bir platformda yedi satır yazı yazıp, tek bir noktalama işareti kullanmayan kişiyi nerede görsem (hakaret etmeden) uyarırım. Bunda bir anormallik yok. Sen ise üç beş beğeni alabilmek için hamaset yapıp çok ağır saçmalamışsın. Kaldı ki ben Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olduğumu ve Türkçe'yi hatasız kullandığımı iddia etmedim. Sen elma ile armutu karıştırmışsın.
Bununla birlikte, yazdığım yazıdaki bir tane yazım yanlışını bulup şov yapan, içine TDK sözlüğü kaçmış birisi
şöyle bir yazı yazabilir mi? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama. Sana şimdi ev ödevi veriyorum. Bu yazıdaki yazım ve imla hatalarını, anlatım bozukluklarını bul ve özel mesajdan bana gönder.