Başıma gelen onlarca anı, hikaye ne derseni deyin bir çoğu gerçek hayattan, bir çoğu da r10 platformunda yaşanmıştır. Acısıyla tatlısıyla bir çok üye ile sohbetim olmuştur. Bazıları R10 daki üyelik tarihleriyle beni ezmeye kalkmıştır, bazıları ticaret puanı ile bazıları ise hesapta yazan yaşı ile. Ticaret ahlakından uzak çoğu birey ile tane tane anlatmama rağmen ısrarla bazı işlerde indirim, bazı işlerde ise neden bu kadar ucuza satıyorsun diyip küfür yediğim ve küfür yememe rağmen engellemediğim halde onun beni engellemesi ( birnevi benim trip atmam lazım ama onun bana atması bir de suçlu hem de güçlü ) gibi bir çok sorunlarla karşlıaştığım değişik bireyler ile tanıştığım bir yer oldu r10.
Siyasi konulara asla yorum yazmam. Yazmışsam genel olarak konuşmuşumdur ama bugüne kadar hiç kimseyi kıracak derecede yazmadım. Kendini kişiliğini parayla ölçerek aslında kendini küçük düşüren bir çok kişi ile samimi sohbet ettik. Ama asla engellemedim çünkü sonuçta kırsak bile benim ona bir gün yaptığım iş ile yardımım olabilir, aynı şekilde onun da bana. Sonuçta şu şekilde bakıyorum girince platforma. Biz burda ömrümüz boyunca sürekli olarak birlikte yazışacağız ( gittiği yere kadar ) ve her defasında denk gelebileceğiz.
İşin en garip ticaret anılarım burda oldu ama hala takılmayı seviyorum çünkü ekstra şeyler öğreniyorum hemde bedavaya. Bazen ben paylaşım yapıyorum, bazen R10 ahalisi. En güzeli de karşılıksız sevgi ve sıcak sohbet dönmesi. Hala bedava bulabiliyoruz. Daha ne isterim ki yeterli.