jjoker1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek tek söylim hepsi denedin cihaz yeni wın yeni bir model ve sürümü son şirket ile iletişime geçtik yakın zamanda güncelleme yapmicak.
Makine güncel usb ler güncel herşey yerli yerinde ki kaldıki az sayıda cihaz olunca sorun olmuyor.
Ayrıca dip not 3 makinede bire bir aynı özelliklerde ve aynı donanımda

Bu ekran görüntsünde ki 2 hatalı wını hata aldırmadana çalıştırmam gerek mesela

Hatalı olan 2 adet farklı bir işletim sistemin de deneyin örneğin win7 ultimate versiyonunda win orda çalışıyor mu test edin eğer çalışıyorsa bu sefer hepsini ora da beraber deneyin sorun var ise bu sefer tek tek win lari takın aynı usb cogaltici ile deneyin sorun nerde oluşuyor anlaşılır ya biri şaseleme yapıyor yada usb portu desteklemiyor önce dahili usb takın win daha sonra usb cogaltici ile deneyin fakat başka bir işletim sistemi üzerinde deneyin sorun devam ederse attığınız ss te Hatalı olanları sağ tık yapıp aygıtı kaldir diyin aygıt yöneticisinden donanım kimliğini kopyalayıp netteki bir sürücüyü indirip deneyin

Not: iletinizi tam görmemiştim yeni okudum hepsini

Hocam önce başka bir işletim sistemi üzerinde deneyin win 7 yada win 10 başka versiyon hepsini takınca sorun ediyor demişsiniz usb cogalticinin bir portunda hata var ki yansıtıyor çalışmayan winlari diğer porta deneyin o çalışıyorsa fakat eski taktığınız yerdeki çalışan win çalışmıyor ise usb cogaltici da sorun var ve usb cogalticiniz 2.0 mi 3.0 mi 3.1 mi