Siyasi konularda kendi tarafını belli eden ve belli konularda körü körüne kendi görüşünü savunanlar oluyor. Siyasi konulara girmeden bir olayın aslını anlatmaya çalıştığımızda sen şu kesimdensin onları destekliyorsun vs. diye saldırıya geçiyor veya yazılanları okumadan kendi bildiğini tekrarlayıp duruyorlar.
Ben genellikle engellememeye çalışıyorum lakin belli bir saygı çerçevesini geçince veya duvara konuştuğumu anladığıma engelliyorum.
Siyasi konularda
@delikanli53; size önerim ilk söylediğimi yapmamaya çalışın. Burada size vakit ayırıp bir cevap yazılıyorsa o cevabı okuyup, anladıktan sonra cevap verin saldırıya geçmeyin. Siyasi partiler gelip geçicidir. Burada siz savunma yaptığınızda para kazanmıyorsunuz veya o insanın fikri değişmiyor. Bir görüşü destekliyor olabilirsiniz ama doğrularıyla destekleyip, yanlışlarıyla eleştirmelisiniz.
Daha önce engellemediğime göre seviyesiz bir tartışmamız olmamış ama benim size karşı eleştirim bu yönde konu içinde güzel yazmışsınız tartışma konularında da bu şekilde olmanız dileğiyle..
Eleştiriniz ve öneriniz başım gözüm üstüne

teşekkür ederim. Siyasi konularda kantarın topuzunu bazen kaçırdığım doğrudur ama kimseyi kırmak niyetiyle yazmıyorum. Eski ben değilim

önceden defalarca sorun yaşadık bu konuda. İlk etiketlediğim can dostum beni törpüledi desem yalan olmaz (baya oldu bu olay) yazılanları okumadan bugüne kadar cevap vermedim. Fakat öyle bir yere geliyorsunuz ki yazılan belli, yazılacak belli o zaman pes ediyorsunuz.
Doğru bir konuya parmak basmışım demek ki.