tutar çok değil fakat yapılan büyük hata. bu kadar küçülmemeli bir firma.
Bugün bir koliyi streç yaparken patronla konuşuyorduk. az sarsak masraf oluyor, bana dedi ki "kalitemden ödün vereceğime, hiç kazanmam daha onurlu bir davranıştır". öyle bir çekiliş yapmış olsak kesinlikle böyle bir gönderi yapamam. fakat firma peşin ödemeli gönderdi de kargo çalışanının hatası mı onu da bilmek gerek. Geçen gün gönderdiğim bir kargoyu özellikle peşin ödemeli gönderdim, normalde bayim takılmaz bu konuya ama şakayla karışık, ya ikisini de karşı ödemeli göndermişsin dedi hemen şubeyi aradım bir dünya saydırdım onlara. Tutarı da kabul etmese de hesabına gönderdim. Gönül almak her şeyden önce gelmeli.
Yok hocam bu klinik kasıtlı karşı ödemeli yolladı kendileri de bana dedi kasıtlı yolladıklarını ima etti ekstra da şubeden kargoyu teslim etmişler yani kendi kliniklerinde ofise kadar cagirdiklari için fahiş ücret çıkmış hani böyle bir şey yapan insan gider yurtiçi şubesine bırakır 25 TL tutardı onu da geçtim anlaşma kodu sorsa bana 15 TL tutardı MNG yurtiçi anlasmalarim mevcut zaten değişik bir firma ilk defa mağdur oldum çekiliş konusunda bilemiyorum umarım diğer insanlar mağdur olmaz