onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda hep kendine saygı gösterilmesini isteyen ve yazdıklarının doğru olduğuna inanan insan sayısı çok… Özellikle insanları Dinine, diline, ırkına göre ayırıp ötekileştirip kutuplaştıran şahıslarda çok fazla.. Bu sebepten hem kendine hemde başkasına saygısı olmayan herşeyi bildiğini sanan aslında hiç birşey bilmeyen insanların çoğunu engelledim özellikle siyasi konulardan sebep..

Keşke birde engellediğimiz kullanıcıya ait hiç birşeyi görmesek ne kadar güzel olur.. Şahısı engellemişim ama gelip açtığım konuyu okuyabiliyor konuma yorum yapanları görebiliyor.. Engellemek sadece profilini gizlemek olmamalı…

Yani öyle şahıslar varki forumda engelliyorsun zoruna gidiyor bu sefer gelip konuna yorum yazan insanlara yazıyor aklıca seni kötülemeye çalışıyor ama bilmiyor ki kendisi değersiz olduğu için mesaj attığı kişi direk bana ulaşıyor… Ne kadar anlatırsan anlat anlatacağım şey karşıdakinin anlayacağı kadardır… İyi forumlar
Sizinle de birkaç kez tartışmamız oldu, beni engellememişsiniz, demek ki bu tartışmalar seviyeli kalmış.