Tabi ki hoşlanmadığınız birini engellemelisiniz. Fakat en çok da bu konu siyaset konularında oluyor. Beni de birçok kişi engellemiştir.

Arkadaşlar, kendi görüşünüze saygı gösterilmesini isterken karşınızdakinin görüşüne niye saygı duymuyorsunuz. Bir kaç kez gerçekten yardımım dokunabileceği birilerinin konusuna yazamadım çünkü engellenmişim. Siyaset tartışılır fakat hayatın tamamına yayılmaz. Sorum var kategorisindeki birisine sırf görüşü farklı diye destek olmamak hata değil mi. Senin görüşünü değiştiremem, sen de benim görüşümü değiştiremezsin fakat tartışma o konunun içinde kalsın. Bırak kırgınlıklar da o konuda kalsın küslükler de kızgınlıklar da.

Bunu dışarı çıkarmayın, hayatınıza yaymayın. En büyük tartışmamı @digiklan; ile yapmıştım (etiket rahatsız ettiyse üzgünüm ) , sonra çok samimi olmasak da forumdaki en iyi dostum oldu. Mesajlarını o kadar dikkatle okumaya başladım ki. Bugün küs olduğunuz yarın en büyük yardımcınız olabilir.

Tavsiye ve öneri vererek haddimi aşmak istemem, bunu da yapacak son kişiyimdir. Lütfen tartışmalarınız o konu içinde kalsın.

Hayırlı geceler