eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şunu atlıyoruz. aylık standart geliri olan bir siteyi 12 ay 24 ay ile çarpıyoruz tamam.ama adam zaten kazandığı bir siteyi niye bu hesaplama üzerinden versin ki. üzerine hava parası koyması lazım.sonuçta hazır kazanan bir site.çokta abrtmamak koşuluyla yıllık kazanç+ hava parası bence normal.
sitesine göre değişir dediğiniz evet olmalı, ancak kazanan siteyi- siteleri herkes satabilir forumda bildiğim insanlar var sitesi aylık 10 k kazanıyor diyelim ancak adam farklı bir sektöre- işe yönelmiş ondan çok daha fazla kazanabilecek durumu var gözden çıkarıyor, benim gibi olan varmı bilmiyorum çok fazla site ile ve sektöre ile uğraşmaktan insan bunalabiliyor bazen kendini hafifletmek adına satabilir. forumda olan hatrını saydığım arkadaşlarımda mesela satma hele bu fiyata asla satma napıyosun gibisinden tepkiler veriyorlar, benim şuan uğraştığım iş bundan çok çok fazla getirisi olan bir sektör ve açıkçası satma gibi bir ısrarım yok satarsam sadece kendimi dinlendirmiş olucam kafa olarak tabi, çünkü siteler ne zamanımı ne enerjimi alıyor sadece kafam rahatlasın ve diğer işlerime berrak bir kafayla odaklanmak için.