Hayırlı forumlar hayırlı geceler

Dün başlık açmıştım kaza yaptık diye bu gün sanaiye gittik kaporta yı halletik arabanın stop lambasının üst kısmı kırılmıştı 2020 model polo araba adam tutturdu çıkma istemiyorum orijinal 0 parça al diye bende dedim tamam olur alalım yalnız ben cebimden vermek istemiyorum o kadar parayı arabanın sigortası kaskosu var gel ordan yapalım adam diyor benim arabanın değeri düşer hasar kaydı olur e diyorum gel sıfır orijinal cam ile tamir edelim zaten iç kısmına birşey olmamış diyor yok olmaz diyorum ya orijinal almışız ha bu üst camı orjinali ile değiştirmişsiz ne farkı var muayeneden geçiyor işlem yapıldığı belli olmuyor şu geçirmiyor diyor yok diyorum çıkma orijinal parça alalım diyor yok zabıt vs hiç tutulmadı yapmıyorum desem canımı alacak değil ama ben o denli karektersiz biri değilim haksız olan benim adama diyorum bayram ağzıdır hem benim hem senin arabanın yükü sırtımda yardımcı ol işi yokuşa sürme gel tamir ettirelim sıfır orijinal cam takacaz hiçbir farkı yok Nuh diyor peygamber demiyor en son noktaya gelse diyecem 0 istiyor isen sigorta yaptırsın zaten kasko sigorta ne için yapıyoruz kaza bela için yapıyoruz Allah için biri dürüstçe cevap versin siz olsaydınız yerimde ne yapardınız

Edit : Geçmiş olsun dileklerini ileten hocalarıma çok teşekkür ediyorum Allah kimseyi sanayicilerin eline düşürmesin zaten bu konuda ayrı bir dert yarın büyükler konuşacak büyük ihtimal sıfır cam ile tamir ettireceğiz yok vs derlerse aynı yere gidip fotoğraf çekip kaskoya işleyeceğiz insan karşısında kini de düşünmesi lazım mantıklı olan şey mantıklıdır ben yanılıyor olabilirim diye buraya konu açıp sizlerin de düşüncelerini öğrenmek istedim aklın yolu birmiş herkese çok teşekkür ediyorum saygılarımla