İki taraf da "okey" verdikten sonra bunu yaptıysa en ufak tabirle bunu yaptıysa karaktersizlik. "Okey verme" aşamasına kadar istediğin gibi pazarlarsın ürünü, sorun yok eyvallah ama onaylaştıktan sonra bunu yapmak hiç ama hiç etik değil. Yapan adamla da en ufak diyalog kurmadan muhabbeti koparır geçerim. Talep varmış, banane? En başında öngöremiyor musun onu?
valla çok doğru dedin hocam. ama en başından öngörmek için pazar analizi gerekiyor. arkadaşlarımız bunun ne olduğunu ben yapınca öğrendiler sanırım.
hiç yoktan okey verilmiş bir söz var. öngörülmeyen bi sonuç olsa bile karar değiştirilmemeliydi.
Ticarette buna ne denir bilmem ama aç gözlülük olduğu kesin

3x fiyat yapmaları bir yazılıma garip. Ben bile 3 yılda bir hizmetime anca 1,5x yaptırabildim.
sorma ya celil böyle bi fiyat artışına ben de şaşırdım doğrusu
Ben şunu bilir şunu söylerim, ticaret ahlakı olmayan kişiden iğne çöpü dahi almam. Milyon dolar vereceğini bilsem adam olmadıktan sonra benim için 5 kuruşluk değeri yoktur.
Basıp engeli geçin böylelerine. Bunlar 100 bin lirayı bir arada görmeyen insan tipleri.
valla yol yakınken dönmek en iyisi hocam katılıyorum.
Forumdan biriyse söyleyin de alışveriş yapmayalım
hocam kimseyi karalamak istemiyorum ani bir salvo yaptılar ama ticari hayatlarında başarılar dilerim.
Hocam Allah yüzünüze bakmış, güvenip yazılımını sattıktan sonra yok ben yazmam dese daha kötü olurdu.
benim de hemen aklıma o geldi gerçekten