GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar Melih hocam, ilgine ben teşekkür ediyorum öncelikle, açıkcası devrim yaratacak türde şeyler değil ama düşük bütçeli arkadaşların kendi işini görmesi için yeterli olabilir belki.

Şimdi bir yandan da senin paylaştıklarına bakalım, mesela ben site hızlandırmayı iş olarak da yapan biri olarak JS Delay için senin önerdiğin WP Meteor eklentisini hala kullanıyorum, çünkü bazen rocket'ın, litespeed'in falan JS delay özelliği uyuşmuyor temayla, muadilini sen söylemesen bilmezdim misal. Bu noktada teşekkürler tekrardan.
üstat senin dillere pelesenk olmuş bi tevazun var bu bile paylaştığın herşeyi devrim niteliğinde kılıyo benim için.

bu arada evet js delay için meteorun yaptıkları diğerlerinden bi miktar farklı işliyo. bu sebeple değişken durumlar için kullanınca elverişli oluyo.
hatta wp rocket eskiden dosya yolu bazında spesifik delay yapıyodu meteor çıktıktan sonra genel delay etmeyi buradan kopyaladılar. yani meteor bu yaklaşımın öncülerinden aslında.
şu aralar pabucu dama atılmış gibi düşünülse de one man company olarak meteor harika bi soluk getirdi optimizasyon çalışmalarına.
bu adamın çıkaracağı yenilikleri takip etmek gerekiyo aslında bizim sektör için yeni buluşlar da yapabilir.

teşekkür eder herşeyin gönlünce olmasını dilerim gökay hocam