aynısını ben de yaptım önceki ay ve gösterebildiğim kadar videoyu nasıl hazırladığımı, hangi programları kullandığımı, intro, kısaca örnek bir video hazırlarken, hatta geçmişte yayınladığım bilgisayarda kayıtlı duran videolarımı hızlandırarak falan göstermeye çalıştım. ona rağmen gelen cevapta kanalın tamamına odaklanmamışsınız, birkaç videoya odaklanmışsınız. kanalın tamamına odaklanmanızı tavsiye ediyoruz gibi bi cevap geldi ve açmadılar. yani 5 dakikaya hem nasıl çalıştığını gösterip hem kanalın tamamına nasıl odaklanılır bilmiyorum. yüzlerce videoyu nasıl göstercem anlamadım. neyse bakalım benzer şekilde tekrar video hazırlayıp yolladım. bu sefer kendimi de gösterdim. inşallah açarlar. şu an incelemede 2 gün oldu henüz izleyen yok.
Merhaba hocam,
Benim başıma geldi, Türkçe olarak video çektim, Güzelce altyazı ekledim ve açıklamaya da aynı konuşmaları girdim. hatta kanalda kullandıgım intro ve efektleri dahi kullandım. 2 gün sonra 6 kişi izledi ve kanalımın pk açtılar. Aklına takılan bir konu olursa yazabilirsin.
******: suat37