Site adresi: nftyorum.com Sitenin aylık getirisi: 20-30tl Sitenin açılış tarihi:4 ay Kategori, sitenin içeriği nedir: kripto Hit: 70-100 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik Hosting dahil midir: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok Merhabalar,
Öncelikle site hakkında biraz bilgi vereyim. Siteyi NFT alanı için kurdum. NFT ler her geçen gün popülerlik kazanmaya devam ediyor. Şimdiden bunun üzerine yoğunlaşanların çok ekmek yiyeceğine eminim. Türkiye'de yeni yeni popüler hale gelmeye başladı fakat hala ticaretsel manada çok popüler değil. Fakat bir kaç yıl içerisinde şuanın coin trafiği yavaş yavaş nft ve metaverse akacak diye düşünüyorum.
Yaklaşık 3.000 TL üzeri tanıtım yazısı alınmıştır. Lisanslı publisher & wp rocket & rank math seo eklentileri bulunmaktadır.
Yaklaşık 1k twitter hesabı ile birlikte verilecek. Oto çekmeye ayarlı.(max 1k)
Günlük hiti 75-100 arası değişiyor.
Sitede 2.000 TL üzeri makale masrafı var coinler üzerine. Min 600 kelime ve özgün kaliteli yazılar.
Hostragons full optimizasyon paketi 49$.
UK pinsiz adsense hesabı.(1000TL)
ADSENSE KAZANCI HAKKINDA ** : Bu site normalde benim 6-7 sitemin bulunduğu adsense hesabındaydı o hesap diğer siteden dolayı reklam kısıtlaması aldı ve bu siteyi oradan çıkartıp 2 gün önce adsense başvurdum ve 1 günde onay aldı. Oradaki performansı 2-3 haftada 1.20 sterlin bırakmıştı fakat şuan sadece google in oto reklamı açık 2 günde 0.21 sterlin bırakmış. Post içine filan reklamı düzenlemek lazım.
SATIŞ SEBEBİ *** : 10 dakika dahi ayıracak vakit bulamıyorum maalesef. Kafamda bir çok proje mevcut. Blog sektöründen çıkıyorum yavaştan.
Sonrasında siteye içerik botu bağladım. Şimdi botla spinleyip postluyorum.
Açık Art Başlangıç: 2500 TL
Min Artış: 50 TL
Son teklif + 24 saat.
*** Grafikler hesabın mail adresini değiştirmeden önceki duruma aittir. Analyticsi tekrar bağlamadım fakat site hiti ortalama 75-120 arasında dönmektedir. Genelde 90-95 civarında her gün.
Mail üzerinden 1-2 tanıtım yazısı teklifi geldi fakat yayınlamadım.
Siteyi alacak arkadaşın alttaki(footer) linkini 3 ay kaldırmaması gerekiyor.
Konu açıldıktan sonra 24 saat içerisinde açık artırmanın başlamaması gibi durumda sonrasındaki teklifler geçersizdir.