Atomwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ek olarak ileteyim.
bu kilo alma işi
planda yer alan Meyve suyu ile olmaz
+ buğdağ ekmeyi ilede hiç olmaz
+ hele ki 6 dilim baklavayı gördüm sonra göbeği salarsınız öne doru ayak ucunuzu göremezsiniz şeker den kolosterolden 50 de hık der gidersiniz
+süt zaten dediğim gibi laktozdan dolayı değmez.sindiremediğin şeyi neden tüketirsin ? gerçi bi bakıma mantıklı oluyor sindirimi zorlaştırdığı için su tutar ve yavaşlatır buda haliyle kilo aldırabilir
+bal da tüketmeyin gerek yok şeker kaynıyor
+peynir altı suyu dediğide protein tozunun bir varyasyonu zaten protein tozu dediğimiz şey yanılmıyorsam peynri altı suyundan yapılıyor
Ben tam buğday ekmeği tüketiyorum hocam herhangi bir problem olur mu normal ekmeği çok sevmiyorum yani tadına ısınamadım tam buğday ekmeği daha lezzetli geliyor her gün düzenli yumurta tüketiyorum uyandığımda kahvaltıma koyarım. Süt ve Süt ürünlerini abartmadan tüketiyorum. Akşamları mutlaka yüksek kalorili yemekleri seçiyorum. Günlük 3-4 KM yürüyüş yapıyorum. Bugün tartılmaya gittiğimde kilo aldığımı görünce çok mutlu oldum yıllardır az kilodan şikayet ediyorum. Elimin yüzümün toparlandığını hissetmeye başladım günlük artık enerjim daha yerinde hissediyorum. Sanırsam kilo almakta en önemlisi günlük kuruyemiş tüketimi. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı benim için