wikican adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benzeri seyler yasadigimiz icin yaziyorum.

sahislar olaya cevresini de katacak ve kan davasina donusturecek tiplerse, karakola aldirip, ifade sonrasi serbest kaldiktan sonra hic de onlara kastiniz olmadigi, baska seyleri korumak istediginiz halde sizi iyice dusman belleyebilirler, adalet sizi koruma altina almaz :/ ifadelerini alir vs. mahkeme felan fulan.
Bu durumda benim sizle bi derdim yok kedileri korumak istedigimi de soyledim, herkes fazla gerildi vs, sikayetci de olmadik deyip olayi kapatmak walla en sorunsuz yol.

sorun yasadigim adamin adamlari kapimi caldi, yani is alakasiz yerlere gidiyordu. mafya ciktilar :/
baska bir ornekte de ifadeye aldirdigim adam, bana bir kini yokken normalde unutup gecsem bisey olmaz ama kizdim ben de o an. e iafdeyede aldiriyon da noluyo. adam iyice dellendi ben bunu senin yanina komam dedi, hadi yeni bir dusman. sikayetimi felan geri aldim. gittim adamla konustum, bilader sen beni zorladin, sana kastim yok, yaptigin yanlis bisey vs. diye ikna ettik. gene de adam arabama yumurta atti gece ve park yerinde de tamponumu komple indirdi. ustune gitsem ya ben ona ya o bana zarar vercek, intikamini almis olsun dedim kapattim.

bunlar benim orneklerim gene siz bilirsiniz,
En temizi hocam, ailemiz var, düşünmek lazım, sonuna kadar uzak durmak lazım.