Hepsiburada üyelik panelinden iletişim bilgileri kısmından e-posta ve SMS kapattığımız halde sürekli açıyorlar. Kapatıyorum, tekrar açıyorlar. Kapattıktan sonra bunu söyleyince kapalı gözüküyor diyorlar. Yani böyle geri zekalıymış gibi davranan bir firma oldu artık. Trendyol'dan sonra ne yapacaklarını şaşırdılar. WhatsApp konuşmalarıyla kapattık dedikleri halde yolladıkları e-posta ve SMS'leri cimer üzerinden şikayet ettiğim halde yine yaptılar. Bu şikayetin akıbeti ne olur?. 24 Nisan'da kontrol ettim yine açmışlar ve kapattım. Bugün kontrol ettim yine açmışlar ve kapattım. WhatsApp üzerinden söylüyorum yine kapalı diyorlar. "'Ben kapattım' yazdığımı okumuyor musun?" dedim. Otomatik cevap vermekten başka bir şey yok. Ne lanet bir firma oldu böyle.
Peki bunların açtıkları ve benim kapattıklarım log kayıtları diye bir dosyada tutuyor mudur?
SMS ve e-posta gelmesinden başka türlü nasıl kurtulurum? Yani bana ne kampanyanızdan şundan bundan niye bana yolluyorsunuz ya? Gelen smsler iptal olsun diye 3172'ye 3 defa mesaj yolladım, yine geliyor.
Aynı durum sizde de var mı?