TurkishMethods adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan merhabalar,
herzaman demedim çoğu yorumunuz dedim, neden hepsi olarak algıladınız anlamadım Çoğu yorumlarınızı şansa hep ortalığı karıştıracak konuların altında buluyorum.

Onu bunu bırakın burda bilgilenme amaçlı bir soru sormuşum bilip bilmeden yazdığınız yoruma bakın Aynen hocam 👍🏻
O konulara bilerek yazıyorum ben siyasete karşı biriyim, forumda olmasınada karşıyım ondan kaynaklı serzenişlerim oluyor o yüzden görüyor olabilirsiniz. Zaten yazdığım yorumların çoğu siyaset yapmamaları veya polemik yaratacak konuları açmamaları adına..

Konunuza gelirsek, mesajım evet yanlış anlaşılabilecek düzeyde. Aslına bakarsanız iyi niyetli olarak üstü kapalı size mesaj verdim. ( Haddimede değil bu arada öneri niteliğinde )

Gizlenmenizi gerektirecek işlerden uzak durmanızı öneririm.

Tam olarak gizlenme neredeyse imkansıza yakındır. Yani en uç noktayı düşünüyorsanız eğer.

VPN veya Proxy sadece aradaki maskedir, vpn kullanmanız gizlendiğiniz anlamına gelmez. VPN sağlayıcısını kullanarak zaten firmaya ben burdayım diyorsunuz. Onlarda sizden almış oldukları gerçek bilgileri paylaşabilirler.

Araya bir sunucu katıp ( Azure - Windows v.b ) gizlenmek diye birşeyde yoktur. İnternete çıkan ip adresiniz bağlantı kurduğunuz yerlerin tamamında neredeyse loglanır.

Maskelemeyi 10 farklı vpn, sunucudanda yapsanız düğüm oldukça kolay çözülür. Özetle bulunmak istenirse kişi her türlü bulunur.