API adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam onu inceleyen insan değil robot hesabınızı askıya alan da bir robot. Sadece Manuel incelemeleri gerçek temsilciler yapıyor. Google hiçbir zaman kimliğinizi, kartınızın resmini istemez. Eğer izniniz olursa profilimde ki numaradan bana mesaj atın. Bir de ben deneyeyim itiraz etmeyi.
Hocam hesabı askıya aldırtan bir robot olduğu kesin. Ancak askı işlerine doğrudan olmasa da dolaylı olarak bakan birimleri mevcut. Bazı durumlarda ( daha önce askı yemiş ip , mac adresi veya cihazlarda) otomatik cevap verebilir. Ancak çoğu durumda askı işlemlerini manuel olarak incelediklerini düşünüyorum. Çünkü 2018'den bu yana işletme faaliyetlerini doğrulamak için kişisel hesaplar, siyasi reklam veren hesaplar ve bazı hesap türleri için kimlik bilgileri ve işletmeler için tescil belgesi istiyor. Kimlik bilgileri ve işletme tescil belgelerini bir robot net bir şekilde doğrulayamaz. Kimliği göndermemdeki amaçta tam olarak bu, google'ı oluşturuduğum hesabı gerçek bir kişinin kullanacağına ikna etmek. Ayrıca yalnız ben değil genellikle askı için itiraz edenler bu belgelerin çoğunu gönderiyor. Ama sizin itiraz yöteminizi de merak etmedim değil Pm gönderiyorum