Bunun için önceliğiniz tshirt yapan yerler var eğer makinasını almayacaksanız buralarla anlaşmanız lazım fiyatları ondan almanız daha makul olacaktır. Alacağınız fiyata ortalama %50 kar oranı koyabilirsiniz zaten onun haricinde kargosu ıvırı zıvırı da çıkıyor maliyetler artabiliyor. Ancak bu işi yapmadan önce fiyat aldınızı varsayalım. Diğer rakip firmalarınızı araştırın aranızda ne gibi fiyat farkları var ve daha önemli yaptıracağınız tshirtlerin kalitesi önemli.. Baskı yaptıracağınızdan vektörel yada kalitesi yüksek görseller kullanmanızı öneririm.. Onun haricinde ise başlangıçta kendinizi tanıtmanız çok zor olacak reklam bütçesi ayırmanızı da öneririm
hocam halihazırda reklam yapabileceğim, tişört konsepti ile alakalı hesabım var ordan ilgi olacaktır ki zaten bunun dışında sponsorlu reklam da veririm o sorun değil. sadece toplu özel baskı tişört fiyatlarını merak ediyorum lakin saatten dolayı olsa gerek hiç bir yerden dönüş alamadım, belki burda bilenler vardır diye konu açtım. teşekkür ederim yorumlarınız için.