Bu manuel olanların içinde eti ileriye iten bir sarmal mekanizma ve en sonundada bıçak var. Siz her kolu çevirdiğiniz et bi kademe ileri gidiyo bıçakta tam bir tur dönüyo. Sonuç olarak içinde et sıkışıp kalıyo çünkü bıçak tam turda anca eti parçalara ayırıyo kıyma yapamıyor. Ben en son çöpe atmadan önce Bi matkap bağlayıp denedim, oda bir işe yaramadı. Bunlarla anca domates çekilir oda kıyma gibi değilde eze eze suyunu cıkarır. Alacaksanız motorlu birşey alın.
Yıllardır bunu kullananlar var, tek seferde cekilmez kıyma çektiğini birdaha makinadan geçireceksin istegine göre.. Yıllardır babaannelerimiz bunları kullandı ve hala kullananlar var bu kadarını biliyorum.
o görseldeki atrz el makineleri kullanışlı değil ve eti güzel çekmez. kulalndım memnun kalmadım. bir ara bunu aradım bulamadım 2 sene önce stokta yoktu. şimdi olsa bile 1-2 bin lira arası avrdır ama piyasada yok.
https://www.cafemarkt.com/transforma...akinesi-manuel
tefal hv8 pro 2200 watt kullandım harika bir makine. onunda ten kusuru 2 dişlisi var. 3 tane en ince kıyım diski yok. katalokta hep avr görünür ama aslında türkiyeye ürünlerinde 3.disk yok nedense bilmiyorum.
Yorumlarınız için teşekkürler motorlu birşeyler bakayım o zaman 😄