Turkic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkemizdeki muhaliflerin birçoğu böyle... Ya size cevap veremeyince itibarsızlaştırmaya çalışır, ya da video resim atar, işi dalgaya vurur. Yol yabdı, hülooooğ, telefonunu çıkar telefonunu.... vs. Bazen bir dahaki seçimlerde oy kullanmamayı düşünüyorum sonra bunları görünce "inadına Tayyip, inadına AKP" diyorum. Onun için muhalefetten bir cacık olmaz.
Hiç de inadına değil, siz Ak partiden başka partiye oy vermekten korkuyorsunuz sebebi bu, her seçimde kendinizi avutmak için bir mazeret uyduruyorsunuz, bu seçimdeki mazeretiniz de bu. Evim arabam yok, işsizim diyorsunuz, geçmişte yaşadığınız durumlardan bahsediyorsunuz ama 20 yıldır sizi yöneten tek adamı değiştirmekten acayip korkuyorsunuz, korkarsanız hep böyle olacak, bu yaşa kadar zorluk çekmişsiniz, bırakın da hayatınızın geri kalanını rahat yaşayın. Emin olun bu seçimde başka partiye oy vermeniz hayatınızı şu anki durumdan daha beter yapamaz.

Bana şunu söyleyebilir misiniz:
2018, 2017'den iyiydi
2019, 2018'den iyiydi
2020, 2019'den iyiydi
2021, 2020'den iyiydi
2022, 2021'den iyi olacak
Eğer bunu söyleyemiyorsanız neden hala Akparti diye diretiyorsunuz, insanların baskılarından dalga geçmelerinden mi korkuyorsunuz, 20 yıldır iktidarda olan desteklediğiniz partinin ülkeyi bu hale getirmesini mi kendinize yediremiyorsunuz, neden, neden?