Öncelikle bu ilana bakarken sadece yüzeysel olarak hesabın takipçi sayısına bakıp yorumlamamanızı, içerideki toplanan ilgili kitleyi ve bu takipçide bile yapılan satışları da göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim
Bundan tam 2 ay 12 gün önce bir karar alıp unisex hiphop iced out ürünler getirip satma fikrine kapılıp buhesabı kurdum, ürünlerimi aldım. O günden bu yana sadece yaklaşık 150-200₺ bir reklam harcamam oldu. 15 sanal, 4 adet realde kişiyle buluşup satış yaptım. Şuan elimde 1000₺-2000₺ arasında mevcut ve gelecek olan mal var. Onları da satıp bu işletmeyi satmak istiyorum. Shopierde 2.2k görünse de elden satışlar ile yaklaşık 2.8klık bir ciro söz konusu. Az olmasının sebebi ise fazla bir sermaye girişi yapmıyor olmam. Şuan gelecek 4 ürünün alıcıları neredeyse hazır bile, bekliyorlar. Hiphop lyrics sayfalarının beraber olup birbirlerini desteklediği bir grupta tek işletmeyiz. Sağolsunlar attığımız her postumuzda yorum, beğenilerini eksik etmezler. 1 ünlü ile sohbet var,hediye bir ürün gönderirseniz reklamınızı yapar yüksek ihtimal, ben gerek duymadım (mavi tikli). Aşağıda istatistikler verildi. Sizce bu işletmenin değeri nedir?

2 fotoğraftan fazla eklenmiyor, zaten sadece 2 aylık olduğumuz için 90 günlük istatistik koydum. Satılacağı zaman hepsi detaylı şekilde verilecektir.
Sayfa adı: judgechain