Özelden yazıp yardım istedi de hayır mı dedim. Yazsın özelden atlar arabaya giderim sonuçta hemşerim. Ben de hak/hukuk veya adaletten yanayım. Lakin; bazı olaylarda bu tarz şahıslara anladığı dilden cevap verilmezse kendilerini Ali kıran baş kesen sanıyorlar.
Hocam bütün mahalleyi tanırım, herkesle de iyi anlaşırım, ama o çocuğu tanımıyoruz devamlı pitbull serbest bırakıp kedi köpeklere saldırtıyor, bu sefer gözüm döndü duyarsız kalamadım yoksa bulaşacağım tipler değil, tepki görünce herkesten gitti emaneti getiricem diyip, yoksa orada birbirimize giriyorduk. Sonra gelip binadaki otopark demirine falan vurmuşlar sopayla, bağırmışlar, bıçakla gelmiş diğeri, biz duymadık, Allahtan kamera var apartmanda. Arkadaş çevreme de anlatmadım, çünkü olayın büyümesini istemiyorum. Annem ve kardeşim sabaha kadar uyumamış, niye böyle şeyler yaşasınlar benim yüzünden, herif evimizi falan biliyor.
Bakalım ne olacak, dün sabaha kadar pitbullu serbest bırakıp bizim binada kışkırtmaya çalışıyor. Yani yumruk yumruğa girersin kavga edersin de, bunlar cahil; canlarının kıymeti yok, geç anladım. İstanbul'da geçiyor olay zaten, arabadan inip binaya girerken pitbull'u salsa hiçbir şey yapamazsın. Ben korkmuyorum; mantıklı düşünmek lazım, misafir gelip gidiyor bize, bunlar yüzünden mahalleye de rezil olmak istemiyorum serseri olarak anılacağız.