Hocam ayıptır söylemesi ama hem korkuyorsun hem de bu işlere giriyorsun. Korkun varsa bulaşmayacaksın. Yok ben ölümden başka kimseden korkmuyorum diyorsan kaçak dövüşe girmeyeceksin çıkacaksın konuşacaksın gerekirse dövüşeceksin. Nasıl orman kanunları var ise sokağında kanunları var. Ağzınla diyorsun serserinin teki. Bir zibidinin tekine haddini bildiremiyorsan vay haline. Bir de o kadar gözünden büyütmüşsün ki. İntikam falan alır diyerek. Polat Alemdar sanki. Yas tuttuğu gün 6 babayı öldürmüştü tam o geldi aklıma.
Abi çok yanlış bir cümle kullanıyorsun bence.Bu arkadaş düzgün biri anlaşılan neden bir serseri yüzünden belki de canından olsun? bu kadar kolay mı bu işler? madem böyle diyorsun ikinizde adanadasınız gidin kendiniz bu arkadaş yerine bunlara tepki verin.Kavga ile hiçbir sorunu çözemezsin cünkü artık eski Kavgalar yok.Millet emanet taşıyor arkadaşlarını getiriyor.
Ben arkadaşın yerinde olsam videoya çekerdim ve bu sayede herkesin görmesini, sağlardım cünkü devir buna gitti resmen diğer türlü ilgilenmeleri zor ya da biraz çevren kalabalık olacak.Nasıl tipler olduğunu az cok tahmin ediyorum bunların.