shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günaydın, son zamanlar sizlerin de bu durumdan muzdarip olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Gün içinde 20 kişi yazıyorsa, 19 tanesi boş çıkıyor. Mesela herifin teki teklif istiyor, güzelce hazırlayıp sunuyoruz, şu zaman döneceğim diyip yokluğa karışıyor. Hayır hatırlatınca'da görüldü atıyor Tabiiki'de işi olanlar, unutanlar falan da vardır. Mesela birileri merhaba yazar, cevap verirsin görüldü atar. Hizmetini sorar, cevap verirsin görüldü atar. Ne bileyim yani insanların bu tutumu beni ziyadesiyle rahatsız ediyor. Emeği vakti geçtim, insanların psikolojisini bozuyorlar Bu tür insanların kafayı sıyırmış olduklarını düşünüyorum.

Güzel bi sitemle başladık güne Gününüz güzel olsun efenim
Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç gerçek esnaflık yapmadığınız için bunlara takılıyorsunuz. Sanayide esnaflık yapın göreyim sizi. 100 kişi gelir 1 tanesi bile almaz. Kafayı sıyırmalık bir durum yok, merak ettiği için yazmıştır, canı sıkılmıştır.

Örnek olarak 2-3 milyonluk ev ilana koyuyorsun adam mesaj atıyor en son olacağı nedir diye, isim soyisimden sosyal medya bakıyorsun kendi halinde asgari ücretli birisi. Yok yani adamda o para, minik bir heyecan peşinde.

Çok takılmayın böyle şeylere kafayı yersiniz
Trust hocam aklımdan geenlerın yazmıs hatta fazlasını ayzmıs dırek annem ve teyzemlerle pazar veya gıyım alısverıslerın de her yer gırıp her seyı sormaları aklıma geldı ama genelde esfanlar bundan rahatsız olmuyor daha çok mutlu oluyorlar bazıları mustesna tabı