Öncelikle merhabalar,

Tüm mesajlarınızı teker teker kontrol ettim inceledim.

İlk olarak @Tinkerbel ;

Firma ile irtibatınızı , sorunlarınızı destek talebi üzerinden ilettiniz mi ? Gördüğüm kadarı ile iletişim biçimi anlık sohbet programları üzerinden olmuş.

Diğer bir husus, firma size eğitim gibi sanallaştırmayı dahi anlatmış. Normalde firmaların böyle bir hizmeti olmak zorunda değil. Size de bu konuda özel bir anlaşma yapmadıysanız anlatmakla mükellef değil. Size sunulan ESX tarzı bir yapı ile sanallaştırma yapacaksanız siz bunun içeriklerini, kurulumlarını , isolarını siz bulmalısınız. Çünkü adı üzerinde " DEDICATED " yani özel yapı.

Şikayetlerinizde gecikmeden dem vurmuşsunuz, gecikmelerin olduğu anda direkt vazgeçebilirdiniz.

@asil ;

Sizin de en başından son noktaya kadar tüm işlemlerde ( Sanallaştırma , VDS teslimatı , IP temini vs. ) ticket sistemi üzerinden işlem yapmayıp akabinde " HİÇ TICKET AÇMADI " demeniz tamamen yanlış.

Disk konusunda ilgili müşteriniz haklı, Total VDS sayısı x disk miktarı kadar temin etmelisiniz ürün değişikliğinde. Kullanır kullanmaz bilemem ama hakkı neyse onu sunmalısınız.

Hizmet sözleşmenizde de müşterinin hakları ile alakalı hiç bir madde göremedim. Bknz Lakin 24 saati aşan teknik destek yapınız varsa sunduğunuz hizmetin >> https://prnt.sc/eaAKszslV2nF vaatlerini yerine getirmemiş oluyorsunuz.

Özetle ,

Firmanın çalışma sözleşmesinde VPS / VDS yada Dedicated NESTED Sanal Sunucu yapısı dahilindeki tüm ürünlerde iade olmayacağı aşikar. İade olmayacağına göre ;

1. Olarak anlaşılan ürün hakkında tüm sorunların giderilmesi,
2. Olarak müşteriye vaat edilen ürünün tamamen ve eksisiksiz şekilde sağlanması,
3. Hizmet sürelerinin 25.04.2022 olarak yeninden güncellenip sunulmasını sağlayınız.

Ayrıca müşterinizi sistem üzerine kayıt edip , herşeyin kuralına uygun sekilde olması konusunda da yardımcı olunuz.

@Tinkerbel ;

Bu işlemler 24 saat içerisinde sağlanmaması durumunda konuyu yeniden report ediniz. O zamana kadar kilitlenecek, müşteri taleplerinin karşılanması durumun da da tamamen konuyu kaldıracağım.