ne diktesi ne otomatik pilotu

siz islam dinini yanlış anlamışsınız, arkadaşımız internet işine yada benzeri işleri kalkıştığında islam dini elini kolunu mu bağladı tam aksine islam dini kurallarında ticaret dürüstlük temeline bağlıdır, maalesef ki günümüz müslümanlarına bakıp islamı değerlendiremezsiniz, bunları arapları sevmeyen biri olarak söylüyorum çünkü onların tekelinde değil islam dini, insaları yanlış yönlendirmeyin misyoner tadında yazılarınız.
Aileden doğuştan beri yüksek doz dine maruz kalmış ve İmamlık yapmış biriyim.
Tamam siz doğru biliyorsunuz dini.
En doğru sizsiniz.
Ayrıca konuyu okumamışsın doğru dürüst. Alıntı yapmışım o sözlerine istinaden yazıyorum.
Misyoner tadını almanız çok doğal. Yani sizin hayatınız kendi kendinize bir misyon yüklemek, herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.
Narkoz etkisindesiniz, insanların beyni var düşünce sisteminde doğruyu yanlışı ayırt edebilir. Siz ayırt edemiyorsanız diye herkesi kendiniz gibi de sanmayın.
Bana inancının doğruluğunu herkesin anlayacağı şekilde ispat et desem, google'a bakmadan ya da sağa sola danışmadan iki cümle yazabilir misin?
Çoğunuz kendine müslüman diyen ailede doğduğu için namaz kılıp oruç tutmayı müslümanlık sanan insanlarsınız...