Site adresi: Site adresi analytics raporunda yazıyor
Sitenin aylık getirisi: Son 1 yıllık geliri Adsense raporunda görülebilir
Sitenin açılış tarihi: 2013 (sanırım)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Muhtelif konularda genel blog sitesi
Günlük hit sayısı: Hit bilgileri Analytics raporunda görülebilir
Ziyaretçi kaynağı: Analytics raporuna bakınız
Domainin yaşı: 9 yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerikle birlikte satılık. Sınırlama yok.
Hosting dahil midir: 1-2 ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Siteyle yıllardır ilgilenmiyorum. İlgilenildiği dönemde aylık 2-3bin TL kazandırıyordu. Yaklaşık 4 yıldır bende. 100bin TL'den fazla kazandırmıştır. Sadece son 3 yılda 42.700 TL kazandırdı. Bir yıldır geliri ilgisizlikten oldukça azaldı. Bakarsan bağ olur, bakmazsan dağ olur. Kendisine uğraş isteyenlere iyi bir gelir kaynağı olacaktır.

Uzun zamandır site satış konularına bakmadığım için bilmiyorum. Ama kurallara uygunsa Adsense hesabı ile birlikte verebilirim. Ben de o şekilde satın almıştım. Kurallara uygun değilse Adsense hesabı dahil değildir.

Site için net pazarlıksız 10.000 TL istiyorum. Son 1 yılın getirisi 7.767 TL'dir. Fiyatın oldukça makul olduğunu düşünüyorum.

Detaylı Analytics ve Adsense için uzaktan bağlantı ile gösterim yapabilirim. Ama hesaplara erişim vermeyi düşünmüyorum. Sitenin değerli içeriğini korumak için bunu yapmam gerekiyor.

Whatsapp üzerinden ulaşmak isteyenler Sıfır 5yüz32 4yüz91 55 76 'dan ulaşabilirler.

Lütfen sadece "PM alabilir miyim?" yazmayın. PM ile ne tür bir bilgi istiyorsanız konuya yazın, gerekli yanıtları herkesin görebileceği şekilde yazacağım.

Sağlıklı günler dilerim.

Son 1 ayın hit raporu

Son 1 ayın ziyaretçi kaynağı raporu

Son 1 yılın gelir raporu