Uzun süre kullandım siteground'u. Son yaşadığım sorun aynı zamanda ayrılma sebebimi yaşayana kadar çok memnundum. Çok düzenleme yapmıyorum sitelerim var ve düzgün çalışıyorlar derseniz kesinlikle alın.
Ben yeni dosya eklerim olan dosyada güncelleme yaparım site dosyalarını kurcuklar dururum derseniz başka firma kullanın burası biraz apple mantığında

Artılar +++ Yeni site açması kolay. Destek çok hızlı. Karşınızdakiler ile genelde tüm sorunlarınızı çözüyorsunuz.
Eksiler --- Maalesef CPanel yok. Kendi paneli üzerinde yapabilrdiğiniz ayarlar sınırlı. Dosya editörü sorun çıkartıyor.
Benim yaşadığım sorundan bahsedecek olursam. Sunucuda oluşan bir virüs yüzünden siteler bir bir bozulmaya başladı. (ödeme eklentisi arayışındaydık ve bazı eklentiler denemiştik)
Sorunu ve virüsü buldum ama tüm dosyalara hızlı şekilde müdahale etmem gerekmişti, dosya erişim izinlerini (777 466 gibi olan değerlerden bahsediyorum) değiştirmemizde kısıt olduğundan 2 ay boyunca çok uğraştım biri düzelse diğeri bozuluyordu sitelerin en sonunda başka bir firmaya kaçtım.