Hiç gerçek esnaflık yapmadığınız için bunlara takılıyorsunuz. Sanayide esnaflık yapın göreyim sizi. 100 kişi gelir 1 tanesi bile almaz. Kafayı sıyırmalık bir durum yok, merak ettiği için yazmıştır, canı sıkılmıştır.
Örnek olarak 2-3 milyonluk ev ilana koyuyorsun adam mesaj atıyor en son olacağı nedir diye, isim soyisimden sosyal medya bakıyorsun kendi halinde asgari ücretli birisi. Yok yani adamda o para, minik bir heyecan peşinde.
Çok takılmayın böyle şeylere kafayı yersiniz
Yani hocam canı sıkılmıştır yazmıştır vs. gibi şeylere katiyen karşıyım. Bu tür insanların tek yaptığı şey, karşısındaki insanların vakitlerini ÇALMAKTIR. İşte bunun farkına varmaları için küçük küçük konular açılıyor lakin duvara konuş bunlara konuşma misali.
Hocam rica etsem hareketli avatar ve imza tasarımı için fiyat atabilir misiniz? ( görüldü atıp bırakacağım. )

Tabi efendim
herşeyi hazır tutcan, herkese özel hazırlayınca çok üzülürsün hocam. Herkese aynı dokumanı atarsan vaktin de gitmez
Yani kişinin isteğine göre teklifi şekillendirirsin veya paketi. Bahsettiğiniz şey benim işimde uygulanamaz maalesef

yoksa ben de yapabilirim web siteme afilli birkaç paket ve fiyat
geçen vardı bir arkadaş 10 lirasının peşindeydi r10 denk geldini mi ona😊
Aman aman aman pu pu
Bir tanıdığım var. Kesinlikle internetten böyle yerlere üye olup da iş yapmak istemiyor. Çünkü çöp konu ve gıcık insan çok fazla.
Haklı olabilir