Ömür boyu çalışmak zorunda kalmayacağım bir paraya ulaşmaya çalışıyorum ama zor. Bu düşünce 30 u geçkin insanlarda mı var yoksa önceki insanlarda da var mıydı. Çok merak ediyorum. Ya da vardı da yapamadılar mı biz mi çok düşünüyoruz. Bizim bu dünyaya çalışmaya gelmediğimize eminim
aynı düşünce bende de var. bir proje yapıp daha sonra şirketini kurmak zorunda kalsam bile şirketi devretmek istiyorum belki hisse alırım sadece. ne para hırsım ne patron olma hırsım var. geleceğimi aklımdaki hayalime göre şekillendirmek istiyorum.
Merak ettim ömrünüz boyunca çalışmamak için kaç paraya ihtiyacınız var? Mahsuru yoksa
bana 1 milyon kafi az yerim hiçbirşeye ihtiyacım yok. ev alsam yeter. eşyaya bile gerek yok.
2.5 yıl önce bir karar vermiştim. Hedefime kitlenip geri kalan her şeyi kenara çekeceğim diye. Bu kişisel zevk olur, ilişki olur. Her şeyi kenara çekmiştim de. Kısa sürede istediğim seviye geldim.
Sonra bir kadınla tanıştım her şey darmaduman oldu. Şimdi tekrardan aynı düşünceler içerisine girdim. Her şeyi kenara itip 30 yaşına kadar yaklaşık 4 yılım var, tüm işimi istediğim seviyeye getirip bundan sonra hayatıma bakma hedefim var.
hocam aynı şey başıma gelir diye korkuyorum olay tam olarak nasıl oldu. insanların hatalarından yararlanmakta fayda var. hata yapmak zaman kaybettiriyor
manevi hedeflerim var öncelikli ama onu paylaşmam.bunun yanında tabiki parayı bulup çoğaltıp paylaşmak
inşallah ulaşırsınız benimde manevi hedeflerim var. iş yapmaktan fırsat kalmıyor.
Kafamdaki saçma düşüncelerin değişmesi, şu an her şey oldukça boş geliyor bana. Yaşamaya hevesim kalmasını istiyorum. Şu an hiçbir şey gram mutlu etmiyor hayatta beni. Bir kaç sene sonra hala hayatta olmak benim için büyük bir olay hedefim bu yönde.
bknz: ben. iş yapmayıp paso gezerken canım sıkılıyordu. paso çalışıyorum güzel de para kazanıyorum ama yine canım sıkılıyor.