Amazon satış yapılması için bildiğim kadarıyla güncel durumda şirket olma zorunluluğu tutmuyor ve üyelik almakta öyle aman aman zor bir şey değil.
( Ben şahıs şirketim varken aldım, şirket olmadan zordur kolaydır tam yorum yapamam.)
Ürünü bulduktan sonra Amerika'da ara depo bulmak, paketlemek ve etiketlemek ufak araştırmalar gerektiriyor.
Amerika veya Kanada'da ara depo(etiketleme ve paketleme) hizmeti sunan Türk arkadaşlarda var.
Açıkçası geriye kalan şeyler biraz tercih meselesi ürünü Türkiye'den yolluyorsan hiç bir sıkıntı zaten yok paketleme ve etiketlemeyi kendin yapabilirsin.
Amerika'dan temin edeceksen dikkat etmen gereken tek şey fatura adresinin Amazona verdiğin adres ile aynı olması.
Unutmayın ürünü nerden temin ediyorsanız edin amazonda satış için ürünün en az 10 adet içeren bir faturası gerekmekte.
Ayrıca marka ürünler satmayı düşünüyorsanız her hangi bir incelemede ilk üreticiye kadar ürünü doğrulamanız şart toptancıdan 10 adet aldığınızı gösterir fatura yeterli olmayabiliyor.

Bilgileri ortaklık yapılır veya yapılmaz diyerek paylaşmadım bu işe sizinle veya yalnız girmeyi düşünen arkadaşlarımıza bir ön bilgi olması umuduyla paylaştım.
Üyelik sorunlarında falan güven durumunda ortaklık yapılabilir ama kimle yaparsanız yapın riskli bir durum.
Ek olarak amazon satıcı hesabı aylık ücreti 40 dolar civarı olmalı bu sebeple işe girerken araştırmalarınızı iyi yapmış olmanız gerekiyor.