yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman hocam demeyin, ben de öyle diyordum. Kesin bir şey vardır niye kapatsınlar diye, instagramda yorumlarda yazanlara benimki kapanmadı diyordum tak diye kapattılar. Yani temkinli olun diye söylüyorum, sonra içindeki paranızı verene kadar canınızı çıkarıyorlar. Lütfen bu mesajımı dikkate alın, bir süre sonra yaşayacaksınız bu durumu.
Şahsi bir hesapta yüklü bir bakiyenin işi yok.
Şirket hesabında da vergisi ödenmemiş bakiyenin işi yok. Özellikle gidip İngiltere'de şirket açtıysanız herkesin yaptığı gibi, tüm kayıtların online olarak erişilebilir olduğunu da biliyor olmanız gerekir. R10 adım, İngiltere'deki vergi denetim kurumundan gelir. HM Revenue and Customs, HMRC. Aynı şeyin ABD'deki karşılığı da Internal Revenue Service, yani IRS olarak geçer.

Wise sizin hesabınızı kafasına göre kapatmıyor, kafasına göre kapatma şansı da bulunmuyor. Wise olmak zorunda değil, başka bir sistemde Financial Fraud olarak anıldıysanız, buna PayPal ve Stripe da dahil, tüm diğer sistemler bundan etkilenir. O saatten sonra yeni açacağınız işlerde de pat diye bakiyeleriniz kapatılmaya başlar. Sicilinizi temizlemek, online sistemlerde mümkün olamayacak hale gelir.