Hocam içindeki bakiyeyi ne kadar sürede çekebildiniz nasıl bir süreç izlediniz ?
Hocam biraz canınızı çıkarıyorlar, öncelikle hiç şikayetvara girişmeyin çünkü dikkate almıyorlar.
1. İtiraz formunu doldurun wise'daki,
2. Hiç beklemeksizin Wise'ın sitesindeki iletişim formunu doldurun,
3. Wise'a kayıtlı mailiniz ile
supportreply@wise.com (EN Önemlisi, bana parayı burası iade etti.) buraya mail atın, daha önce talebiniz varsa yanıtla şeklinde yazın işte param verilmedi diye.
4. Birleşik Ödeme sitesinden iletişim formunu doldurun ve mail gönderin, savcılığa vereceğim ben sizi muhattap alırım sizin lisansınıza güvenerek size para gönderdim yazın. (Birleşik ödeme ertesi gün biz sadece aracıyız wise a bilgi verdik diyecek.) Wise de birkaç saat sonra en geç ertesi gün dönüp sizden tekrar kimlikli selfie isteyecek. (Normalde itiraz formunu doldururken bir kimlikli selfie istiyor ama o amerikaya gidiyor, türkiyedeki ekip sizden isteyecek.) Onu gönderin ve "Param gelmezse yasal yollara başvururum." vb gibi tehditkar konuşun (Sizin tehdidiniz pek umurlarında değil ama tedirgin olduğunuzu görüyorlar en azından. Yoksa korkacaklarından değil

)
5. Ertesi gün itiraz formundaki ibana parayı gönderiyorlar ve size mail geliyor.
(Benim süreç öyle oldu. 15-20 gün falan sürdü ama normalde bu kadar uğraşmasam hiç dönecekleri yoktu.) Sitelerindeki 10 gün ibaresini dikkate almayın 10 gün içinde falan ödemiyorlar.