Merhaba

Sakarya'ya hoş gel öncelikle. Doğma büyüme Sakaryalıyım, Serdivan'da oturuyorum.
Evler oldukça pahalılaştı kiralarda. Geçen hafta Yazlık'ta evim vardı biriyle anlaştık beklemedeyim.

Eğer maaşın yüksek ise Serdivan taraflarında ev tutabilirsin, kiralar yüksek ama en azından güzel yerleri var. Binalar 3 kattan fazla yapılmıyor yeni yapılarda. Yazlık-Beşköprü-Arabacıalanı vs.

Serdivan AVM, Ada Center, Agora AVM ve Cadde54 gibi gezilecek yerleri mevcut eş ve çocuklular için.

Sapanca taraflarında harika yerler mevcut. Günlük rutinimiz, Uzunkum yürüme yoluna gideriz eşimle beraber. Yürüyüş yeri , piknik yeri harika. Akşam serinliğinde göle karşı güzel oluyor.

Gölpark ve Gölbaşı var yine Sapanca'da biri Arifiye tarafında biri Eşme'nin aşağısında Beşköprünün hemen altı.

Poyrazlar gölü ve İl ormanı tabiat parkı Sakarya'nın en çok tercih edilen mangal piknik yeridir.

Ormanya İzmit'e bağlı olsa da buradan 20 dk uzaklıkta.

Yaz aylarının vazgeçilmezi (ben daha çok Cebeci Kefken taraflarını tercih ediyorum) Karasu ve Cebeci taraflarıdır.

Eğitim konusu epey yükselişte. Hastane için söyleyemem. Adatıp şuan en popüler ve tercih edilen özel hastanelerden. Ama tuzlu baya..

Varsa sormak istediğiniz yardımcı olurum.