İç Seo'da en önemli noktalar nedir? yazı içi linkleme vs
Hocam size bir şey diyeyim. Bence iç seo falan faso fiso geliyor bana. Bence iç seo sayfalar arası bağlantı veriyorsun ve google botlarını sayfalar arasında yönlendirerek hızlı index aldırmasını sağlıyorsun hepsi bu kadar. Geçen yeni bir domain alıp google sites üzerinde tek sayfalık bir site açtım. 1000 kelime makale girdim yani tek sayfa başka hiçbir şey yok görsel bile yok dümdüz yazı H1 miş etiketmiş hiçbişi yok. Arama hacmi çok yüksek haber siteleri falan saldırmış durumda. Forumdan bir arkadaştan 20k yorum backlink bastım. Bir arkadaştan tumblr link aldım. Birde elimdeki kaliteli sitelere ekledim şuanda 2. sırada ekşi sözlükle yarışıyor site. Bir gün o bir gün ben 1. sıradayım haber siteleri geride kaldı. Bence dışarıdan gelen bağlantıların kalitesi çok önemli bunlar kaliteli ise üst sıralarda yer alıyorsun. Yoksa bazıları h@cklinki bir basıyor senin aylarca yıllarca özgün içerik girdiğin siteyi sollayarak geçiyor.
Blog sitem var bitane ondada iç seo yapmadım yıllardır ilk sırada olan siteleri geçip 1. sıraya geldi. Ondada dış backlink alındı ama o sitede ben kategorilere link verdim yinede. Örnek kategori alışveriş site.com/alisveris gibi makalede alışveriş kelimesi varsa buraya link ekliyorum.