Bu firmayi kulanmayin Sakın alışveriş yapmayin diye bişey söylemedim. Verdiğiniz Rezil Hizmeti Kısaca Anlattım. İsterseniz Gidip Mahkemeye Verin İstersenizde Hizmeti Bitirin Zerre Umrumda Değil Sizin Gibi İlgisiz Bir Firmadan Bedavaya Bile Hizmet Almam Artık. @ServerPark; R10 Üzerinde Haklı Nedenlerle Şikayet Konusu Açtığımdan Hizmet Sözleşmesini Bahane Ederek Beni Tehdit Etmelerinden
Yine Hizmet Sözleşmesini Bahane Ederek Eğer Hizmeti Sonlandırırlarsa Gerek Yaptırımın Forum İçinde Uygulanmasını Talep Ediyorum.
Web sitemiz üzerinde bulunan iade sözleşmesi ve hizmet sözleşmesi tehtit amaci ilen yazılmamış dır
www.asil.net.tr üzerinden ürün ve hizmet satın alan tüm kulanicilarimiz bu şartlari kabul etmiş sayilir konunuz tamamen özel destek istemenizden kaynaklidir daha fazla birşey yazmamiza gerek yok
-trademizin silinip şikayet konusunun kapatılmasini istiyoruz [ hiç bir hosting firmasinin vcenter verme zorunlulugu yokdur bu tarz hizmetler özel kurulumlara girdigi için kendiniz kurmaniz gerekir ]
esxi üzerinden işlemlerinize yardimci olduk daha fazla uzatmaya gerek duymuyoruz.