asil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar sizlere uygunca teklifler sunduk fakat siz tekrardan bizleri karalama adina elinizden geleni yaptiniz vcenter bizim sorumlulugumuz olmadigi gibi kendiniz kurabilirsiniz

Ek süre istediginizde red cevabi verilip üst yetkililerden bilgi alindıkdan sonra bursa / dgn üzerindeki sunucumuz boş görünüp normal ip olarak devam edebilirsiniz diye teklif sunulmuş

Esxi kulanimi için de nasil kurulucagini sordugunuzda gerekli cevaplari almişsiniz ve kurulum yapmişsiniz daha fazla destek beklemeniz biraz saçma vds lerinizi biz kuramayiz

Ek olarak ilgili kullanici hiç bir şekilde web sitemiz üzerinden destek talebi oluşturmamışdır özel destek almıştık fakat yetersiz oldugunu düşünmüş daha fazla birşey yapamayiz

İlgili kulanicinin kulandigi [ Bu firmayi kulanmayin Sakın alışveriş yapmayin kelimeleri marka karalama girişimi yapıldıgı için gerekli yasal işlem başlatılıcaktir ]

Web sitemiz üzerinde bulunan hizmet sözleşmesi uygulanicaktir iyi forumlar
Bu firmayi kulanmayin Sakın alışveriş yapmayin diye bişey söylemedim.
Verdiğiniz Rezil Hizmeti Kısaca Anlattım.
İsterseniz Gidip Mahkemeye Verin İstersenizde Hizmeti Bitirin Zerre Umrumda Değil Sizin Gibi İlgisiz Bir Firmadan Bedavaya Bile Hizmet Almam Artık.

@ServerPark; R10 Üzerinde Haklı Nedenlerle Şikayet Konusu Açtığımdan Hizmet Sözleşmesini Bahane Ederek Beni Tehdit Etmelerinden
Yine Hizmet Sözleşmesini Bahane Ederek Eğer Hizmeti Sonlandırırlarsa Gerek Yaptırımın Forum İçinde Uygulanmasını Talep Ediyorum.