PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu forum'da bile o kadar çok siyasi holigan var ki, hükümetin yaptıkları karşısında halen onlarda kusur bulmuyorlar. Birisi de çıkmış "dış ilişkileri iyi yönetiyorlar ama" demiş. Sen içine baksana. Ülkedeki olumsuzluklar karşısında ülkeyi muhalefet yönetiyormuş gibi davranıyorlar. Dış güçler diye bir hurafe uydurmuşlar inadına, gıcığına bunu kullanıyorlar. Kesinlikle hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum, sadece kişiye göre hareket ediyorum. Yalnız bu at gözlüğü takan kişilere söyleyebileceğim bir söz var:

"Kasapların tartışmasında koyunların taraf tutması, koyunların kaderini değiştirmez."
- Sümer Atasözü

Kesinlikle siyasi tartışmak için açmadım, konuyu başka yerlere çekmeyiniz. Sadece olağan durumları belirtiyorum. Çünkü konuları başka yere çekmekte üstünüze yok. Umarım şu güzel ülkemiz, güzel vatanımız aydınlık, geleceğine olumlu bakılan yarınlara ulaşır.

Yok yere dinimize saldırıyorlar, yok yere şöyle böyle diyerek kötü anlamlar çıkarmaya çalışıp oranızla buranızla algı yapmaya çaşıyorsunuz. Grup halinde hareket ettiğiniz için çoğunluğun düşüncesini kendi düşüncesizliğiniz gibi sağlamaya çalışıyorsunuz. Herkes sizin gibi düşünmeyince, saldır. Aklınız buna yetiyor.

Mülteci diye aldılar, vatandaşlık verdiler. Bunları destekleyenler de şimdi sus pus. Evinizde bakın çok istiyorsanız. Bi bitmediniz.

Şimdi bu olağan ve basit sıradan durum söylemlerimi çok büyük ve kötü bir söylem yapmışım, hakaret niteliğinde ifadeler belirtmişim gibi fırsat bilip bana da bir çok laf söyleyecekler. A'dan girip Z'den çıkacaklar. Bilmem hay kafana diyecekler, bilmem ..... olarak küfür edecekler, kendilerini böyle iyi, akıllı, doğru, güçlü hissedecekler. Belki elinize bir şey geçer. Elinizden geleni ardınıza koymayın.

----------

Yenisi ekledi. Birisi yorum yazdı. Şunu diyor:

Güzel çözüm. Tartışma yok, anlamak istemediği bu. Tartışma algısı oluşturma girişimi.
Sen insanlara her türlü hakareti et her türlü algıyı yap fakat araya tartışma için yazmadım deyince sen sütten çıkmış ak kaşık oluyorsun cevap yazanlar ise tartışma çıkartan oluyor.
Daha birkaç gün önce insanların dini değerlerine hakaret etmekten banlandın halen aynısın.
Sen kimsinde bana siyasi holigan yakıştırması yapıyorsun yenisi eklendi diyerek?

Kendin bile ne yaptığını bilmiyorsun kişiliğin bile oturmamış sürekli bir güncel olma derdindesin önce şahsını düzelt o at gözlüklerini zihninden çıkar sonra başkalarına birşeyler söylersin.
Kendini bu konunda çok güzel ifade etmişsin