Bumbum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makale Türü & Konusu: Benim verdigim basliklar ile alakali Ahref yardimi ile makale yazdirilacak
Makale Adeti: adet sorunu yok kaliteli icerik olduktan sonra 500-1000 hatta 5000 e kadar cikabilir
Kelime Sayısı: Bazi makaleler mecburen 600-700 olabiliyor konusundan dolayi ama genelde istenen 1200-1400 kelime- kelime tekrari yapmadan akici ve kaliteli bir icerik yazabiliyorsaniz 2000 kelime olsada sorun degil
Başlıkları Kim Belirleyecek: Basliklari ben belirleyecegim ama yazdigimiz makaleler dogrultunda kendinizde baslik konusunda fikir belirtebilirsiniz
100 Kelime İçin Ödenecek Tutar: ornek makaleniz ile birlikte fiyat teklifinizide belirtebilirsiniz
Teslimat Süresi: Her gun minimum 2 adet turkce ve 2 adet ingilizce teslim edilmeli daha fazla yazabiliyorsaniz hayir demem . yazdirmak istedigim sayi fazla oldugu icin 4-5 kisi ile calismak istiyorum
Alıcı Notu: Farkli dillerde yazilmis makaleler var calismaya baslamadan once onlari gosterip o tarz yazilmasini istiyoruz
Pesin odeme kesinlikle yapmiyorum
r10 dan 2 adet makale yazari ile anlastik hatta 1000 er tl olarak paralarini pesin gonderdim ama pesin odeme yaptiktan sonra makale yazarinin pesinden kosmak zorunda kaliyorsunuz
1 gun gunes carpar 3 gun yazamaz 3 gun sonra covid olur 1 hafta oyle yazamaz iyilesir bu sefer tirnagi batar 1 haftada bu sebepden yazi yazmaz sonra 7 makale hazir gonderiyorum der aradan 24 saat gecer 1 adet makale gonderir buna benzer sacma sapan seylerler ile karsilastigim icin yeniden belirteyim pesin odeme ile calismiyorum
Calismak isteyen arkadaslar 1 adet ornek makalesi ve iletisim bilgilerini PM ile iletebilirler

İmzamdan konu linkime ulaşabilirsiniz, referanslarımı da inceleyebilirsiniz.

Yalnız bazı sorunlar var onları belirteyim. Sadece Türkçe hizmet veriyoruz hocam, Türkçe olan işlerinize talibiz. Bir de ödemeyi almadan asla siparişi bile geçemiyorum. İsterseniz parçalı küçük ödeme yaparsınız, ödemesini yaptığınız kadar iş teslimatı yaparız. Bu şekilde çalışıyoruz bilginiz olsun.

Detayları pm olarak da ilettim. İnş. birlikte çalışma fırsatı buluruz. Dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar dilerim.