Şimdi 20 yıl öncesinde hastaneye gitmiş olanlara soruyorum ;
1 -
Randevu sistemi vardı da biz mi hastane kuyruklarında bekliyorduk ?
2 - Ameliyat olacak hastalardan bıçak parası altında tefeci gibi para toplanıyordu bundan haberiniz var mıydı?
3 - Özürlü, sakat ve bakıma muhtaç olan insanlar 3 kuruş paraları olmadığı için bakılmak için tenis topu gibi sağa sola atılmıyor muydu?
4 - Ameliyat olan hastaların karnında ya da farklı bir bölgesinde kullanılan gereçler unutulmuyor muydu ?
5 - Bir hastanın ilacını almak için gidildiği vakit 10 ilacından 3'ünü alma şansımız ancak olmuyor muydu?
Lütfen bir şeyi eleştirirken yıkıcı değil, yapıcı olarak bakarak eleştirelim. Klavye başında herkese ahkam kesmek kolaydır.
Şuanda randevu pandemi dolayından dolayı herkes randevu almak istediği için sistem yetişemez durumdadır. Sabah saatlerinde benim gibi hastaneye giderek doktora muayene olup, daha sonraki günler içinde doktorun kendisinden randevu oluşturabiliyorsunuz. Sizden rica ediyorum Hastaneye gitmeden klavye başında sağı solu eleştirmeyi bırakın. Bir hastaneye sabah gidin ondan sonra eleştirinizi oradaki yetkililer ile paylaşın, hiç bir şey yapmadan klavye başında değil.
Ve Alttaki videoyu da lütfen izleyin...
https://www.youtube.com/watch?v=_C6AKO0fcBk