Akyazı dediğiniz gibi 30 km mesafede sakarya merkezine ama orada yine bir şehir havası var akyazı daha sakin ama şuda var kalabalık bir ilden geliyorsanız sakarya'nın merkezi bile size çok boş/hoş gelecektir

ama ben akyazının rahatlığına alıştım sakarya merkeze gidince bile bune doluluk diyorum. 30 km çok uzun değil hgs yoluna girdiğiniz zaman 10 dk ye çıkıyorsunuz. ücretsiz yolda da ışık olması sebebiyle 20 dk ye tekabül ediyor yoksa öyle ahım şahım trafik yok o dediğim yolda. Akyazı müftülüğü bu imamhatipe yönlendirme de olsun çalışmalarda vs çok önem veriyor bize toplantılarda okul müdürleri vs geliyor yaptıklarını anlatıyorlar eğer yapılıyorsaki yapıldığını ümid ediyorum gayet başarılı işler çıkarıyorlar.
Aynen dediğiniz gibi merkez bile sessiz gelecektir o zaman

O sebeple merkez ya da bahsettiğiniz Akyazı da olabilir. Dediğim gibi görmek gerekiyor, keşfetmek gerekiyor. Şuan bulunduğumuz şehrin tam merkezi ama mesela evimizin önünde minik bir bahçe var ve apartmanda yaşamamıza rağmen kendi salatalığımızı, biberimizi, domatesimizi ekecek minik bir alanımız var. Site içerisindeyiz. Yani sanırım bize azıcık toprak ve yeşillik yetiyor mutlu olmamız için