bitebessum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah razı olsun.. Yani aslında içimizi okumuşsunuz. Normalde biz de mümkün olduğunca müstakil, en azından minik bir bahçesi olan, huzurlu bir yer arıyoruz. Lakin şehrin başta yabancısı olduğumuz için merkeze aşırı uzak olmaması aslında iyidir. Netten baktım Akyazı 30km makul bir mesafe. Minik de bir arabamız var gidiş geliş sorun olmaz diye düşünüyoruz. Kızımız İmam Hatip Proje okulu 1. sınıfta, seneye hafızlığa başlayacak nasibse. Okula kendim getirip götüreceğim. Orada sanırım hafızlık proje okulları da var.
Ağustos ortasından sonuna kadar izinliyiz Sefa Bey. Biz şehir yaşantısına da alışkınız, yani merkezde de düzgün bir yer olabilirdi uyum sağlardık lakin dediğiniz şekilde bir ortam başlıca tercihimiz olur tabi ki. Gerektiğinde şehir merkezine inilir zaten ihtiyaçlar için.
Eğer mümkün olursa tabi ki şeref duyarız, irtibatta da oluruz. Sİz nasıl uygun görürseniz.
Akyazı dediğiniz gibi 30 km mesafede sakarya merkezine ama orada yine bir şehir havası var akyazı daha sakin ama şuda var kalabalık bir ilden geliyorsanız sakarya'nın merkezi bile size çok boş/hoş gelecektir ama ben akyazının rahatlığına alıştım sakarya merkeze gidince bile bune doluluk diyorum. 30 km çok uzun değil hgs yoluna girdiğiniz zaman 10 dk ye çıkıyorsunuz. ücretsiz yolda da ışık olması sebebiyle 20 dk ye tekabül ediyor yoksa öyle ahım şahım trafik yok o dediğim yolda. Akyazı müftülüğü bu imamhatipe yönlendirme de olsun çalışmalarda vs çok önem veriyor bize toplantılarda okul müdürleri vs geliyor yaptıklarını anlatıyorlar eğer yapılıyorsaki yapıldığını ümid ediyorum gayet başarılı işler çıkarıyorlar.