aleyküm selam hocam öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda. İl olarak güzel bir il tercih etmişsiniz tabi her şehir gibi bu şehirde de bozulmalar mevcut fakat yine de muhafazakar bir şehir. Bölge bölge dağılıyor buralar anladığım kadarıyla mesela benim bulunduğum yer Akyazı ilçesi muhafazakarların bayağı yoğun olduğu yer ve maddi imkanınız varsa bir arsa alıp ev dikmeniz tavsiyemdir pahalılaşmadan. ben köyde oturuyorum müstakil ev çocuklar vs çok rahat davranabiliorlar sus oğlum ses yapma oğlum gibi cümleler kurmamıza sebep yok. Yani ben size yardımcı olmak isterim fakat ağustos ayında antep de yüksek lisans tez savunmam var eğer ona denk gelirse yardımcı olamam ama gelmezse olabilirim.
Allah razı olsun.. Yani aslında içimizi okumuşsunuz. Normalde biz de mümkün olduğunca müstakil, en azından minik bir bahçesi olan, huzurlu bir yer arıyoruz. Lakin şehrin başta yabancısı olduğumuz için merkeze aşırı uzak olmaması aslında iyidir. Netten baktım Akyazı 30km makul bir mesafe. Minik de bir arabamız var gidiş geliş sorun olmaz diye düşünüyoruz. Kızımız İmam Hatip Proje okulu 1. sınıfta, seneye hafızlığa başlayacak nasibse. Okula kendim getirip götüreceğim. Orada sanırım hafızlık proje okulları da var.
Ağustos ortasından sonuna kadar izinliyiz Sefa Bey. Biz şehir yaşantısına da alışkınız, yani merkezde de düzgün bir yer olabilirdi uyum sağlardık lakin dediğiniz şekilde bir ortam başlıca tercihimiz olur tabi ki. Gerektiğinde şehir merkezine inilir zaten ihtiyaçlar için.
Eğer mümkün olursa tabi ki şeref duyarız, irtibatta da oluruz. Sİz nasıl uygun görürseniz.