Merhaba Arkadaşlar
Paket satış veya smm paneller için reklam onaylatma veya daha doğrusu nasıl reklam çıkabilirim diye araştırmalar yapıyordum.
3 Adet askıdan hesap ile işlemler yaptım
1 adet hesapta Akbank Hesabımdan ödeme gerçekleştirdim ve reklamı onaylattım. Herhangi bir sorun olmadan başarılı bir şekilde ilerliyordu. Gece yarısı sahte tıklama gelince cloakerda yaşanan sorun nedeniyle hesap incelenmeye alındı ve atlamadan (cloaker kaynaklı) askı alındı. Ve açılmaz oldu

2. Hesabımda ASKI dan çıkmış , harcama yapmış hesaba reklam kampanyası oluşturdum. Ama onaya yollamadan önce hesaba 40 tl yolladım. Manuel ödeme şekli ile. Ardından 2 dakika sonra hesap askıya alındı (Şüpheli ödeme)
Daha sonra Denizbank Hesabım ile farkli Bir hesap açarak (Mail) Ads hesabına giriş yaptım. Normal bir şekilde uygulamamın reklamını oluşturdum. Ve onaya yolladım. Ardından Hesabıma Farklı banka ile ödeme yaptım ve para hesabıma geçmiş oldu. Hesabımda herhangi bir sorun olmadı ve reklam onaylandı. Ve şuan devam ediyor.

Askıda olan hesabım ( 3. hesap ) giriş yaptım. Bunları farklı sunucularda yapıyorum. Hesabıma DenizBank ile ödeme gerçekleştirdim. 2 dakika sonra şüpheliden askı yedi.
Hesapta herhangi bir reklam veya sorun yoktu.

2-3 Hesabım şüpheliden bu şekilde askıya girdi.

Özet olarak : Bir Kredi kartı ile ödeme yaptıktan sonra farklı bir hesaba aynı kredi kartı kullandığımız zaman 2-3 dakika içerisinde askıya alıyor. Dikkat etmenizi tavsiye ederim.