Makale Türü & Konusu: Benim verdigim basliklar ile alakali Ahref yardimi ile makale yazdirilacak Makale Adeti: adet sorunu yok kaliteli icerik olduktan sonra 500-1000 hatta 5000 e kadar cikabilir Kelime Sayısı: Bazi makaleler mecburen 600-700 olabiliyor konusundan dolayi ama genelde istenen 1200-1400 kelime- kelime tekrari yapmadan akici ve kaliteli bir icerik yazabiliyorsaniz 2000 kelime olsada sorun degil Başlıkları Kim Belirleyecek: Basliklari ben belirleyecegim ama yazdigimiz makaleler dogrultunda kendinizde baslik konusunda fikir belirtebilirsiniz 100 Kelime İçin Ödenecek Tutar: ornek makaleniz ile birlikte fiyat teklifinizide belirtebilirsiniz Teslimat Süresi: Her gun minimum 2 adet turkce ve 2 adet ingilizce teslim edilmeli daha fazla yazabiliyorsaniz hayir demem . yazdirmak istedigim sayi fazla oldugu icin 4-5 kisi ile calismak istiyorum Alıcı Notu: Farkli dillerde yazilmis makaleler var calismaya baslamadan once onlari gosterip o tarz yazilmasini istiyoruz Pesin odeme kesinlikle yapmiyorum r10 dan 2 adet makale yazari ile anlastik hatta 1000 er tl olarak paralarini pesin gonderdim ama pesin odeme yaptiktan sonra makale yazarinin pesinden kosmak zorunda kaliyorsunuz 1 gun gunes carpar 3 gun yazamaz 3 gun sonra covid olur 1 hafta oyle yazamaz iyilesir bu sefer tirnagi batar 1 haftada bu sebepden yazi yazmaz sonra 7 makale hazir gonderiyorum der aradan 24 saat gecer 1 adet makale gonderir
buna benzer sacma sapan seylerler ile karsilastigim icin yeniden belirteyim pesin odeme ile calismiyorum
Calismak isteyen arkadaslar 1 adet ornek makalesi ve iletisim bilgilerini PM ile iletebilirler